//

Over mij

Wie

Een ‘over mij pagina’ waarin ik mijzelf laat zien. Als man waarvoor de slogan ‘geen woorden maar daden’ kenmerkend is, vind ik dit een uitdaging. Maar uitdagingen zijn er om aan te gaan en zo benader ik mijn werk ook.

Maar wie ben ik? Ik ben iemand die bekend staat om zijn daadkracht, benaderbaarheid, betrouwbaarheid en praktische oplossingsgerichtheid. Geen nonsens maar oprecht advies en een eerlijke mening. Als echt mensenmens werk ik graag met teams om gezamenlijk tot een passende en inventieve oplossing te komen voor beveiligings- en veiligheidsvraagstukken.  

Oplossingen die voor een opdrachtgever concreet, helder en direct toepasbaar zijn, is mijn streven. Inmiddels werk ik al meer dan 30 jaar in het beveiligings- en veiligheidsdomein en heb ik als manager en meewerkend voorman zelf ervaren welke beveiligingsuitdagingen er zijn binnen organisaties. Door mijn jarenlange werkervaring bij de Rijksoverheid, politie, private beveiligingsorganisaties en de veiligheidsbranche heb ik niet alleen enorm veel kennis in huis, maar heb ik ook een groot nationaal netwerk opgebouwd.

Wat

Maar wat kan ik concreet voor u betekenen? Simpel gezegd kom ik met oplossingen. Ik denk mee, ontlast of ondersteun u bij complexe vraagstukken en ik kan u verbinden met de juiste partijen of organisaties.

Zo kunt u bij mij terecht voor beveiligingsadvies, interim opdrachten of advies bij aanbestedingstrajecten. Afhankelijk van uw behoefte, pas ik mijn dienstverlening aan. Maar altijd breng ik mijn expertise, kennis en kritische blik mee. Want aan mooie praatjes heeft u niets.

Hoe

Zoals gezegd ben ik een mensenmens. Een prettige werkrelatie begint altijd met persoonlijk contact, elkaar leren kennen onder het genot van een goede kop koffie. Of u nu in Groningen of Limburg gevestigd bent, ik stap graag in de auto voor een persoonlijke kennismaking.

Ik begin al met werken bij de eerste stap over de drempel, even sfeerproeven zogezegd, om in te schatten wat een opdrachtgever nodig heeft. Wat voor cultuur heerst er? Wat is de dresscode? Hoe staan de beveiligers erbij? Hoe staan de mensen erbij? Hoe is de hal aangekleed? Hoe staan de auto’s buiten geparkeerd? Allemaal signalen die ik in het eerste bezoek opmerk en meeneem. Daarmee probeer ik, in combinatie met het persoonlijke gesprek, een beeld te vormen van uw organisatie en de uitdagingen die er liggen op beveiligingsgebied.

Alle oplossingen die ik aandraag, baseer ik op de strategie van de beveiliging. Wanneer men zegt ‘We hebben een extra beveiliger nodig’ is de vraag niet wanneer, maar waarom? Waar zitten de uitdagingen en kansen in de huidige beveiliging? En wanneer er een extra beveiliger nodig is, over welke competenties moet hij/zij dan beschikken? Naast de harde functie-eisen zijn ook de softe eigenschappen van een beveiliger erg belangrijk voor een sluitende beveiliging.

Waarom

Inmiddels kan ik zeggen dat ik het beveiligings- en veiligheidsdomein voel tot in mijn tenen. Ik word enorm blij als mijn werk heeft kunnen bijdragen aan een mooie en passende oplossing waar u als klant tevreden mee bent. Het in dienst zijn van organisaties heeft mij veel kennis en expertise gebracht, maar het was voor mij tijd om op eigen benen te staan. Als ZZP’er zelf mijn koers bepalen en advies geven op projecten en uitdagingen die ik een warm hart toedraag.