//
Beveiligingsadvies

Door mijn ruime ervaring in het beveiligen van bedrijven en evenementen kijk ik breed naar uw organisatorische, bouwkundige en elektronische beveiligingsmaatregelen. Ik kan u helpen met het verbeteren van deze maatregelen en zo bijvoorbeeld diefstal, inbraak en onveilige situaties te voorkomen. Niet alleen voor uw bedrijfslocatie of organisatie maar ook zeker voor uw personeel. Ik breng onafhankelijk advies uit. 

Mocht u beveiligingsmaatregelen overwegen (zowel fysiek, organisatorisch of elektronisch) dan kan ik u ontzorgen door vanuit mijn landelijke netwerk contact te leggen met beveiligingsbedrijven die beveiligers leveren, gecertificeerde installateurs of alarmcentrales. Op basis van uw wensen en eisen op het gebied van beveiliging, weet ik precies welke partij voor u geschikt is. 

Als het wenselijk is, kan ik namens u de inbesteding van de man-beveiliging en de implementatie van de dienstverlening managen, zodat u zich kunt blijven bezighouden met uw primaire proces. Ik kan u ook ondersteunen met de inbedding van operationele- en bedrijfsvoeringsprocessen en het openstellen van een Service Level Agreement met uw nieuwe leverancier.

Ik breng onafhankelijk advies uit